Spring is in the Air!

Met het paasweekend voor de deur, openen we officieel het barbecueseizoen! Heb jij al plannen om je oneQ weer aan te steken?

De lente hangt in de lucht en de dagen worden langzaam weer langer. Dat betekent meer tijd om buiten door te brengen en ook buiten te koken!

Als je OneQ de hele winter was opgeborgen, hebben we enkele tips voor een veilige en gezonde start van het bbq-seizoen.

Maak allereerst je oneQ op de juiste manier schoon. Afhankelijk van hoe goed je hem na het laatste gebruik hebt schoongemaakt, is het belangrijk eventuele oude etensresten zorgvuldig te verwijderen na al die tijd. Schraap of borstel het goed af en maak het schoon met wat water en milde zeep. De bodem van de oneQ Flame kan eenvoudig worden gereinigd met een spatel of plamuurmes. Leeg en reinig ook het lekbakje dat onder de Flame en Glow hangt goed.

Reinig de buitenkant van de oneQ-modules ook met water en milde zeep en droog deze af met een pluisvrije doek.

In geval van de Flame, is het vervolgens erg belangrijk om de gasslang en alle aansluitingen op lekken te controleren. Als de gasslang scheuren vertoont, moet deze vervangen worden. Sluit vervolgens de gasslang aan en open de gasfles om druk op de slang te zetten. Controleer nu op gaslekken door de aansluitingen met een zeep- en wateroplossing nat te maken en op bellen te letten. Als er zich belletjes vormen of als een bubbel groeit, is er een lek. 
instruction_manual_lp__en_.jpg
Draai dan direct de gasfles weer dicht en zorg dat de aansluitingen beter vastgedraaid worden of vervang deze.

Dan, na alle schoonmaakwerkzaamheden en controles, steekt u de barbecue aan en laat deze ongeveer 10 minuten op vol vermogen branden om alle bacteriën te doden voordat u voedsel op de grill legt.

En nu ben je helemaal klaar voor het seizoen! We hopen dat je geniet van een lange lente en zomer met veel kookplezier op je oneQ.

Aarzel niet om contact met ons op te nemen als u hulp of reserveonderdelen nodig heeft en vergeet niet uw kookfoto's met ons te delen.


1_oneq_banner.jpg

WEBSHOP | WINKELS | OVER ONEQ | VEELGESTELDE VRAGENCONTACT
 

Het artikel is toegevoegd aan je winkelwagentje.

Verder shoppen Afrekenen