De beste inbouwbarbecue die er is!

oneQ is veruit de gemakkelijkste en meest flexibele inbouwbarbecue die op de markt is. Alle modules hebben dezelfde grootte, zodat u dezelfde opening in uw keukenblad of tuintafel kunt gebruiken voor meerdere doeleinden.

Read more »

Unieke Gasbarbecue

Als we ooit vragen of opmerkingen krijgen over de OneQ Flame, dan horen we meestal: "Je hebt een houtskoolsbarbecue nodig om een biefstuk fatsoenlijk dicht te schroeien en een 40x40 grilloppervlak is te klein." Wel, lees wat we daarover te zeggen hebben en wellicht denk je daar dan anders over...

Read more »

100% Nederlands!

In 2007 vroeg de Nederlandse ontwerper Jan Willem Marijnissen zich af waarom de gastheer bij een barbecue vaak met zijn rug naar zijn gasten moet staan tijdens het bereiden van hun eten. Hij bedacht dat het veel socialer zou zijn om een barbecue te hebben, waar vrienden en familie zich omheen kunnen verzamelen.

Read more »

Creƫer uw eigen buitenkeuken!

Het mooiste van het oneQ systeem is het bijna onbeperkt aantal mogelijkheden. U kunt verschillende kookstijlencombineren, de maat en vorm van uw buitenkeuken zelf bepalen en die accessoires toevoegen die ùw buitenkookleven veraangenamen!

Read more »